Model of type aanpassen Auto wissen
Merk Model | Type

Beglazing / Spiegels

58031 Artikelen

Spiegel kapot, en nu dan?

Je hebt het wellicht al vaker meegemaakt of misschien is dit je eerste keer. De buitenspiegel van je auto is kapot. Of er nu een andere auto tegen aan gekomen is op een smal landweggetje of dat je een ander ongelukje hebt gehad. De problemen die zoiets kleins veroorzaakt zijn natuurlijk uitermate vervelend. In één klap kun je veel minder zien wat er om de auto en vooral achter de auto gebeurd en dit kan natuurlijk leiden tot gevaarlijk situaties op de weg.

Wanneer moet ik een buitenspiegel vervangen?

Het is natuurlijk belangrijk om zo snel mogelijk een oplossing te vinden voor het probleem dat je ervaart met de buitenspiegel. Het niet hebben van een buitenspiegel of het hebben van een kapotte buitenspiegel kan natuurlijk altijd tot gevaarlijke situaties leiden. In sommige gevallen kan het zelfs in strijd zijn met de wet- en regelgeving en kun je hiervoor een boete krijgen. Zorg er dus voor dat je snel de spiegel vervangt. Zo voorkom je eventuele gevaarlijke situaties op de weg en loop je geen risico om een boete te ontvangen.

Hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs

Bij UD Autoparts vinden we het belangrijk dat je niet teveel betaald voor de onderdelen die je nodig hebt om je auto weer helemaal aan de praat te krijgen. Wel vinden we het belangrijk dat we jou producten aanbieden van hoge kwaliteit. Daarom betaal je bij ons altijd een lage prijs voor een goed product! Wel zo eerlijk toch?

Zelf de spiegel vervangen of laten doen?

Het vervangen van het spiegelglas is in de meeste gevallen geen moeilijke klus en kun je met gemak zelf doen. Maar wanneer je toch liever geholpen wilt worden is dat natuurlijk geen enkel probleem. Wij helpen je graag verder in onze garage in Amersfoort en vervangen het spiegelglas terwijl jij lekker van een kopje koffie zit te genieten. Het vervangen van een complete buitenspiegel is iets gecompliceerder maar zal ook voor de gevorderde autoliefhebber niet heel moeilijk zijn om te vervangen. Ook wanneer je dit liever niet zelf doet ben je natuurlijk van harte welkom bij ons!
Lees meer
Een moment geduld aub..