Onderstel & Aandrijving

79.986 artikelen

Aandrijving, hoe belangrijk is dat eigenlijk?

De aandrijving van een auto is eigenlijk niet veel meer dan de omzetting van het vermogen van de motor naar de wielen. Zonder een goede aandrijving zou je auto niet heel erg ver kunnen rijden. De aandrijfas is het hart van de aandrijving en eigenlijk ook de enige plek waar iets mis zou kunnen gaan met de aandrijving! Zorg er dus voor dat deze goed onderhouden blijft. In de meeste gevallen is niet de hele aandrijfas versleten, vaak zijn dit alleen de homokineten, ook deze zijn los leverbaar bij ons!

Wiellagers

Wanneer je wiellagers aan vervanging toe zijn zul je dit zeer waarschijnlijk wel horen! Je hoort namelijk een brommend of fluitend geluid in de meeste gevallen. Wanneer dit het geval is zijn je wiellagers toe aan vervanging. Via onze website is het heel gemakkelijk om een nieuw setje wiellagers te bestellen. Snel thuisbezorgd zodat jij weer snel aan de slag kunt!

Oeps, kabeltje gebroken!

Om te voorkomen dat je ineens niet meer kunt schakelen, of misschien zelfs wel helemaal niet meer kunt remmen, is het belangrijk om de kabels in de auto goed te houden! In ons assortiment vindt je tal van kabeltjes om zelf je auto op orde te houden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een remkabel of koppelingskabel. Voorkom dat je remkabels ineens af zijn en niet meer werken, want niet kunnen remmen is misschien wel het gevaarlijkste wat je kan overkomen in de auto!

Support via
WhatsApp
Ons nummer
06 14 85 44 90
Voeg ons nummer toe aan WhatsApp en stel ons jouw vraag!