Model of type aanpassen Auto wissen
Merk Model | Type

OVER ONS

Ik ben Arjan van ’t Klooster en vanaf dat ik een klein kind was ben ik  gek op auto’s. In mijn studententijd kocht ik een goedkope BMW 6 cilinder en ging ik samen met een vriend van mij regelmatig sleutelen aan de auto. Het werd snel mijn favoriete hobby waar al m 'n tijd in ging zitten. Als student had ik weinig geld en was ik er echt klaar mee dat de onderdelen in Nederland zo duur waren terwijl ze in het buitenland voor een fractie te koop aangeboden werden. Maar ik durfde niks in het buitenland te kopen want stel je voor dat er iets fout gaat en je het verkeerde artikel krijgt.. Dat je dan aan een gebrekkig Nederlands of Engels sprekende medewerker de situatie moet uit gaan leggen. En hoe gaat het omruilen dan? Dan kan het wel goedkoop zijn maar dat word dan snel duurkoop.

Ik wilde gewoon lage prijzen maar dan met goede Nederlandse service!

Ik ontdekte dat je als groothandel ineens extreem hoge kortingen op onderdelen kreeg. Ik heb mij in 2008 ingeschreven bij de kamer van koophandel en ik heb vanaf de start van het bedrijf die korting zo veel als mogelijk doorgegeven aan mijn klanten. Maar dan wel met een hele goede en klantvriendelijke service..

Nu, 10 jaar later, zijn we 1 van de grootste online aanbieders van auto-onderdelen in Nederland en hebben vorig jaar zelfs onze eerste winkel in Amersfoort geopend.

Wil je ook weten hoe we jou kunnen helpen aan goedgeprijsde onderdelen van een hoge kwaliteit met een ouderwets Nederlandse service? Selecteer je auto en check ons assortiment. Je bent natuurlijk ook van harte welkom in onze winkel in Amersfoort

Als bedankje dat je een klant wilt zijn krijg je een eenmalige extra korting bovenop de reeds hoge korting in de website. Vul: 'ikbenfan' in tijdens de checkout voor 5% extra korting!
Een moment geduld aub..