Hoe je binnen enkele minuten de juiste onderdelen voor je auto koopt en die ook heel snel in huis hebt.

Je zit in de auto en ineens hoor je die vervelende ratel. Of je gaat over een drempel en vervolgens lijkt het alsof je de eigenaar van een sportwagen bent die de ruiten van je buren doen trillen. Je zag nog net in je binnenspiegel de uitlaat onder je auto vandaan schieten en die blijft op de weg liggen als verassing voor de volgende autorijder die er aan komt. Of je rijdt ‘s avonds over de snelweg en de tegenliggers beginnen te seinen dat er iets met je verlichting aan de hand is. Je baalt als een stekker want JE AUTO IS STUK!  Je kan niet verder rijden! Het is heel onveilig om zo verder te rijden en je wilt niet jezelf, je passagiers en mede weggebruikers in de problemen brengen. Maar je wilt ook niet te laat zijn op je werk of je afspraak. Dus daar kom je met het schaamrood op je kaken aanrijden met die harde brom op je werk.

Gelukkig kan je snel in de pauze even op de computer of je mobieltje op onze site het kenteken van je auto invullen. Na het invullen van het kenteken tonen we de juiste onderdelen voor jouw auto. Je ziet ook de onderdelen die stuk zijn voor een bijna-ongeloofwaardig-lage-prijs én je ziet meteen wanneer de onderdelen bezorgd worden. Meestal is dit al de volgende werkdag. Wil je liever niet via de site bestellen of heb je nog vragen?

 Wij zitten elke dag van 09.00 tot 17.00 uur klaar om advies te geven zodat je zo snel als mogelijk weer veilig kan rijden

 In Amersfoort zit onze winkel met magazijn en daar kan je zonder afspraak langskomen om de onderdelen te bestellen of om af te halen als je een afhaalbevesting hebt gehad

 Onze koerier haalt elke dag om 17.30 de pakketten op en bezorgd die de volgende werkdag, ook op zaterdag

 Je kan ook appen. Stuur een app met de foto van het onderdeel dat stuk is en wij helpen je met de juiste te vinden

 De kwaliteit van de onderdelen is supergoed. Het zijn allemaal onderdelen die we zelf ook op onze auto zouden monteren

 Mocht er toch iets niet goed gaan, binnen 14 dagen kan je alles ruilen en retourneren en word het aankoopbedrag weer aan jou terugbetaald.

Dus wij doen er alles aan om jou zo snel mogelijk weer veilig te weg op te krijgen met goede kwaliteit onderdelen waar je nog lange tijd probleemloos mee kan rijden. Door bij ons te kopen bespaar je aanzienlijk op de autokosten. En mocht je liever zelf niet monteren. Wij hebben een montagepartner in de buurt die voor een vriendelijke prijs de onderdelen op de auto monteert. 

Wat zeggen andere klanten over uitlaatdiscounter?

Omdat wij klantenservice zo belangrijk vinden krijgt elke klant na ontvangt van de bestelling de mogelijkheid om de ervaring met uitlaatdiscounter te beoordelen. Elke beoordeling word dan op de website van The Feedback Company geplaatst. Goede beoordeling maar ook klanten met minder goede ervaringen worden geplaatst. Mochten er klachten zijn dan gaan we hier uitermate serieus mee om en proberen we altijd tot een oplossing te komen. Gelukkig komt dit niet vaak voor want de beoordeling van onze klanten is een 8.9 op basis van 9247 beoordelingen (peiling 22-01-2018)

 

Wij komen voor op onder andere de volgende websites:

 

Wij zijn er trots op dat we naast onze bekende huismerken ook de volgende Premium auto-onderdelen verkopen:

          

Hoe het allemaal begon:

Negen jaar geleden was de toenmalige eigenaar zo klaar met de hoge prijzen die er voor onderdelen betaald werden dat hij besloot om zelf de onderdelen bij de fabriek te importeren en onder de naam Uitlaat Discounter via Marktplaats te verkopen. Gewoon vanuit huis: met een rol noppenfolie in de hoek van de woonkamer om de uitlaat in te verpakken. Vervolgens met de uitlaat op de achterbank van de auto naar het postkantoor zodat de klant de volgende dag zijn uitlaat had en weer veilig verder kon rijden.  

Binnen een paar maanden verkochten we tien uitlaten per dag. Door al het inpakken in de woonkamer stonden de strepen van het stanleymes in het laminaat. En die tien uitlaten pasten natuurlijk ook niet meer op de achterbank van de auto. Dus huurden we een kleine ruimte bij een boer op zijn erf voor de opslag van ongeveer 100 uitlaten en kochten we een oud busje om naar het postkantoor te rijden. En wéér in die rij staan met een berg uitlaten... Vervolgens de pakketdienst gebeld of ze voortaan niet konden afhalen en werd ons eerste personeelslidaangenomen om al die pakketten in te pakken…
 
En zo kwam van het één het ander...
 
In 2015 zijn we verhuisd naar ons eerste serieuze bedrijfspand. Het voelde zo groot dat we nog vrienden en familie hebben gebeld of ze niet wat opslagruimte nodig hadden. Gelukkig hadden ze dat niet want na een half jaar lag het hele magazijn boordevol. Onze inmiddels trouwe klantengroep had niet alleen een uitlaat nodig maar ook overige auto-onderdelen, zodoende hebben we ook die producten opgenomen in ons assortiment. Toen zijn we ook de naam UD-Autoparts gaan gebruiken.   
 
In september 2017 hebben we de allergrootste stap tot nu toe gemaakt: We zijn verhuisd naar een nieuw pand op een geweldige locatie, namelijk MAANLANDER 15 op het mooiste industrieterrein van Amersfoort vlak naast de Mc Donalds, KPN en BMW!
 
Wij verschikken nu over een groot magazijn met een goede voorraad van de meestvoorkomende auto-onderdelen zoals filters, remschijven/remblokken, distributiesets, v-snaren/multiriemen, wiellagers, schokdempers, veren, koplampen en ruitenwissers. Met meer dan 10 man staan we klaar om net even dat stukje extra service te geven en natuurlijk kwaliteitsonderdelen voor de beste prijzen te leveren. 
 
Wij maken ons elke dag hard om een hele goede service te bieden aan onze klanten, zowel particulieren als garages. De doelstelling van onze prijzen is dat ze altijd aan de onderkant van de markt zitten. Probeer het eens, plaats een bestelling en ervaar het gemak van onze unieke aanpak.

Wil je ook goedkope onderdelen van een goede kwaliteit en die snel en met zekerheid thuis afgeleverd krijgen? Plaats dan nu de bestelling!  Als bedankje krijg je een eenmalige extra korting bovenop de reeds hoge korting in de website. vul: ikbenfan in tijdens de checkout voor 5% extra korting!

Support via
WhatsApp
Ons nummer
06 14 85 44 90
Voeg ons nummer toe aan WhatsApp en stel ons jouw vraag!