Over UD-Autoparts

Negen jaar geleden begonnen we onder de naam Uitlaat Discounter met de verkoop van de eerste uitlaat op Marktplaats. Gewoon vanuit huis: met een rol noppenfolie in de hoek van de woonkamer om de uitlaat in te verpakken. Vervolgens met de uitlaat op de achterbank van de auto naar het postkantoor zodat de klant de volgende dag zijn uitlaat had en weer veilig verder kon rijden.  

Binnen een paar maanden verkochten we tien uitlaten per dag. Door al het inpakken in de woonkamer stonden de strepen van het stanleymes in het laminaat. En die tien uitlaten pasten natuurlijk ook niet meer op de achterbank van de auto. Dus huurden we een kleine ruimte bij een boer op zijn erf voor de opslag van ongeveer 100 uitlaten en kochten we een oud busje om naar het postkantoor te rijden. En wéér in die rij staan met een berg uitlaten... Vervolgens de pakketdienst gebeld of ze voortaan niet konden afhalen en werd ons eerste personeelslidaangenomen om al die pakketten in te pakken…

En zo kwam van het één het ander...

In 2015 zijn we verhuisd naar ons eerste serieuze bedrijfspand. Het voelde zo groot dat we nog vrienden en familie hebben gebeld of ze niet wat opslagruimte nodig hadden. Gelukkig hadden ze dat niet want na een half jaar lag het hele magazijn boordevol. Onze inmiddels trouwe klantengroep had niet alleen een uitlaat nodig maar ook overige auto-onderdelen, zodoende hebben we ook die producten opgenomen in ons assortiment. Toen zijn we ook de naam UD-Autoparts gaan gebruiken.   

In september 2017 hebben we de allergrootste stap tot nu toe gemaakt: We zijn verhuisd naar een nieuw pand op een geweldige locatie! Een flink magazijn, een grote showroom en een super werkplaats. Met acht man sterk staan we klaar om net even dat stukje extra service te geven en natuurlijk kwaliteitsonderdelen voor de beste prijzen te leveren. 

Het goede nieuws is dat dankzij de verhuizing naar een groter pand we veel meer op voorraadnemen. A-merken en budgetlijnen, voor ieder wat wils. 

Wij maken ons elke dag hard om een hele goede service te bieden aan onze klanten, zowel particulieren als garages. De doelstelling van oe prijzen is dat ze altijd aan de onderkant van de markt zitten. Probeer het eens, plaats een bestelling en ervaar het gemak van onze unieke aanpak.

UD B.V.

Maanlander 15

3824 MN Amersfoort

KvK: 69737754

BTW: 857990809B01

Support via
WhatsApp
Ons nummer
06 14 85 44 90
Voeg ons nummer toe aan WhatsApp en stel ons jouw vraag!