Model of type aanpassen Auto wissen
Merk Model | Type

Remsysteem

210828 Artikelen

Betaalbare remschijven en -blokken

Als er één onderdeel is in een auto waar wij sterk op afraden te bezuinigen zijn het wel de remmen. Het is namelijk niet van belang hoe snel je auto van 0 naar 100 kilometer per uur trekt. Wat veel belangrijker is, is hoe snel je weer stil kunt staan vanaf deze snelheid. Kies daarom voor goede remmen die bestaan uit onderdelen van hoge kwaliteit en afkomstig zijn van de beste merken! UD-Autoparts.nl beschikt over een groot assortiment in remmen en heeft bijna altijd alles op voorraad. Zo worden de remmen snel bij je thuis afgeleverd en kun je met gemak veilig onderweg blijven!

Hydraulische remmen

De belangrijkste rem in een personenauto is de hydraulische rem. De hydraulische rem is namelijk het belangrijke onderdeel tussen het rempedaal en de remschijven. Wanneer deze niet goed werkt kan het zijn dat je auto helemaal niet, of heel erg langzaam, tot stilstand komt. Standaard hydraulische remmen zijn veilig voor personenauto's tot 7500 kilogram. Juist omdat remmen zo belangrijk zijn voor een auto heeft UD-Autoparts.nl een selectie van de beste merken op dit gebied in haar assortiment. Wij hebben namelijk als doel dat je veilig van A naar B kunt komen! Kijk gerust even rond in ons ruime assortiment remmen!

Remslangen

Een remslang zorgt ervoor dat de remvloeistof kan vloeien naar de plek waar het zijn moet. Wanneer je je hydraulische rem intrapt gaat er namelijk remvloeistof door de remslang lopen. Deze remvloeistof oefent druk uit op de hoofdremcilinder. Deze zorgt er vervolgens voor dat de auto tot stilstand kan komen. In onze online winkel zijn tal van remslangen direct uit voorraad leverbaar!
Lees meer
Een moment geduld aub..